اولین مرجع تخصصی پرندگان منقار کج در ایران

آموزش سالن داری ، معرفی دارو ها و هرآنچه که برای پرورش طوطی ها نیاز است.

اولین مرجع تخصصی پرندگان منقار کج در ایران

آموزش سالن داری ، معرفی دارو ها و هرآنچه که برای پرورش طوطی ها نیاز است.

سلام
اگر مطلب مفید و مستندی در رابطه با طوطی سانان دارید
در قسمت نظرات ارسال کنید یا ایمیل کنید تا در وبلاگ نمایش داده شود
سپاس
sinamoniran@gmail.com

بایگانی

داروی ب کمپلکس و نحوه درمان:

يكشنبه, ۹ تیر ۱۳۹۸، ۰۴:۱۳ ب.ظ

داروی ب کمپلکس و نحوه درمان:


این دارو شامل ویتامینهای زیر می باشد:

ویتامین ب 1 :مفید برای درمان ناراحتیهای کبد و بیماریهای داخلی

ویتامین ب 2 : مفید برای درمان بیماریها و عفونتهای داخلی و مشکلات پوستی و ضعف عمومی


ویتامین ب 3 : مفید برای آرامش پرنده

ویتامین ب 5 : تقویت کننده سیستم دفاعی بدن در مقابل بیماریها

ویتامین ب 6 : افزایش دهنده تولید گلبول قرمز خون و تقویت کننده سیستم عصبی پرنده

ویتامین ب 8 : مفید برای بهبود عملکرد کبد بعد از مصرف آنتی بیوتیک

ویتامین ب 12 : مفید برای عملکرد بهتر گلبولهای در حال رشد ، ناراحتی کبدی مزمن و حرکت دادن چربی جگر و ایجاد تعادل در پرنده ، دفع سموم از بدن پرنده و کمک به رشد بهترماده وجنین

کمبود ویتامین ب موجب اختلال در سیستم عصبی پرنده می شود و در بعضی مواقع پرنده قادر نخواهد بود تا بر روی چوب قفس بایستد و گوشه گیر می شود. همچنین کمبود آن در هنگام تخم گذاری موجب کاهش تعداد تخم شده و جوجه ها نیز ضعیف خواهند بود.

مقدار مصرف در دوران بیماری و ضعف شدید 

4 قطره در 40 میلی گرم آب و به مدت 5 تا 10 روز استفاده شود .

مقدار مصرف برای تقویت و پیش گیری هر ده روز یک روز 4قطره در 40 میلی لیتر آب


تکثیر عروس هلندی مازن پاروت

نحوه #آماده سازی #سرلاک

☆☆☆☆☆▪️▪️▪️▪️▪️☆☆☆☆☆

۱. از آب جوشیده  یا آب جوش سماور که به دمای حدودا ۱۰۰ درجه رسیده است استفاده کنید .

۲.ابتدا سرلاک را داخل ظرف ریخته،سپس آب جوش اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

توجه داشته باشید حتما سرلاک را با آب در حال جوشیدن مخلوط کنید تا بهتر حل شده و هضم آن برای جوجه راحت تر باشد.

سرلاک شما بعد از مخلوط کردن آب جوش باید ولرم یا رو به خنکی رفته باشد تا قابل استفاده برای طوطی خود باشد.در صورت دادن سرلاک داغ تبعات جبران ناپذیری برای شما به همراه دارد.

سرلاک نباید خیلی شل و یا خیلی سفت باشد.اصطلاحا از فرنی کمی شل تر و از دوغ کمی سفت تر باشد.توجه داشته باشید با بزرگ شدن طوطی شما سرلاک نیز باید کمی سفت تر درست شود.

۳. سپس بوسیله سرنگ برای دادن سرلاک به طوطی خود استفاده کنید.(بهترین اندازه سرنگ ۲ الی ۳ سی سی می باشد.نباید به هنگام کشیدن سرلاک با سرنگ اکسیژن داخل سرنگ وجود داشته باشد در این صورت باید اکسیژن درون سرنگ خالی شود)بعد از اتمام سرلاک از یک دستمال برای تمیز کردن منقار یا پره پرنده که سرلاکی شده استفاده نمایید.

۴.کسانی که اولین تجربه بزرگ کردن طوطی سرلاکی دارند توصیه می شود با سرنگ بدون کرمک و با آرامش به طوطی خود سرلاک دهند.چون عدم استفاده صحیح از کرمک موجب می شود کرمک وارد نای طوطی شما گردد و باعث مرگ یا خفگی پرنده شما شود.

۵.در سنین ۵۰ تا ۷۰ روزگی سرلاک را کمی سفت تر درست کنید  اگر احساس کردید طوطی شما تشنه می باشد می توانید کمی آب به جوجه بدهید.

۶.ب هیچ عنوان با،کتری برقی آب رو نجوشونید و برای درست کردن سرلاک بهترین آب جوشیده آب سماور است.

۷. باقی مانده سرلاک ، حتما دور ریخته شود.بعد از دادن سرلاک زمان لازم به طوطی خود دهید تا استراحت کند توجه کنید تا سن ۵۰ روزگی زمان مناسبی برای بازی کردن با طوطی خود نیست.در این سنین بیشتره مواقع  باید به طوطی خود اجازه دهید بعد از خوردن سرلاک بخوابد

۸.زمانی وعده بعدی داده شود که سرلاک وعده قبل هضم شده باشد و یا کمی از سرلاک در چینه دان وجود داشته باشد. هیچ وقت ، روی سرلاک قبلی ، سرلاک بعدی داده نشود.

۹.اگر طوطی شما از خوردن بیش از اندازه سرلاک امتناع میکند یعنی سیر شده هست و بعضی از افراد با تصور غلط فکر میکنن دادن وعده های بیشتر سرلاک  موجب رشد بیشتره پرنده می شود بلکه بالعکس موجب مشکلاتی در گوارش و هضم کند سرلاک میگردد.

۱۰. اگر به هر دلیلی بعد از حدود ۱۰ ساعت مشاهده گردید که حجم بیشتری از سرلاک هضم نشده ، کمی اب گرم به همراه دو قطره سرکه سیب طبیعی به جوجه داده شود.و احتمال این وجود دارد که سرلاک شما فاسد یا ناسالم می باشد.

۱۱.حدالامکان سعی شود از سرلاک مخصوص طوطیسانان برای سلامتی و رشد هر چه بهتره طوطی خود استفاده گردد.

۱۲.در فصل سرد سال حتما محیطی که جوجه سرلاکی شما قرار دارد باید گرم باشد تا موجب سرما خوردن پرنده شما نشود.(کناره بخاری،شوفاژ،شومینه و....)

توجه داشته باشید انتقال روزانه عروس هلندی سرلاکی از خانه به محل کار برای سرلاک دادن ممکن است طوطی شما را به راحتی در فصول سرد سال مریض کند که اصلا توصیه نمی شود

۱۳.از سنین ۶۰ روزگی به بعد کم کم وعده های سرلاک را کم کنید و طوطی خود را به خوردن غذاهای نرم نظیره سفیده تخم مرغ آب پز،جوانه گندم؛هویج رنده شده،بلال و ... آشنا کنید‌ اینکار موجب می شود که پرنده شما زودتر دونخور گردد.

۱۴.تعداد وعده ها در شبانه روز یا مقدار سرلاک رابطه مستقیم با سن پرنده شما دارد.که بعد از چند روز دادن سرلاک به طوطی خود مقدار سرلاک و تعداد وعده در شبانه روز دست شما می آید.و از حساسیت شما نسبت به این موضوع با گذره زمان کم میکند.

۱۵.بهداشت محیط و فردی را حتما رعایت کنید و ظرف  سرلاک و سرنگ بعداز اتمام هر بار سرلاک دادن کاملا شسته شود و هفته ای یک بار خاک اره یا پوشال کفه طوطی سرلاکی تعویض و همچنین سرنگ جدید تهیه شود برای پیشگیری از بیماری هایی که عدم رعایت بهداشت موجب می شود برای طوطی شما بوجود آورد.

۱۶.❗️تذکر:(خریدارن عروس هلندی سرلاکی)وقتی برای اولین بار جوجه رو از والدین جدا میکنید تا آشناییت پیدا کنه به خوردن سرلاک با ممانعت جوجه برای خوردن سرلاک مواجه میشید و چن روزی زمان میبره که با کمی صبر و حوصله این موضوع حل میشه

در پایان تقدیر و تشکر میکنم از اعضای محترم کانال مازن پاروت

☆☆☆☆☆▪️▪️▪️▪️▪️☆☆☆☆☆

متن کاملا اختصاصی و از تجربیات شخصی بنده برای اعضای کانال می باشد.از کپی برداری و تعویض لینک جایگزین و قرار دادن بر روی کانال خود جدا خودداری کنید.در صورت عدم رعایت تذکر پیگیری میگردد.

☆☆☆☆☆▪️▪️▪️▪️▪️☆☆☆☆☆

با عضویت و معرفی کانال مازن پاروت از ما حمایت کنید.با تشکر

@arosholandiii

  • محمد عرفان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی